Recenzii

Natalia Moldy

Doresc sa adresez sincere multumiri echipei Buburuza Mela pentru organizarea petrecerii, amenajarea, decor si indeosebi face-painting. A fost foarte interesant si frumos. Un multumesc mare princeselor care au facut ca povestea sa devina realitate. Succese in continuare.

Olesea Dobrea

...copii entuziasmati si parinti relexati, multe zambete pe fetele copiilor dar si adultilor, jocuri, dansuri, voie buna, animatori talentati si energici...asta inseamna Buburuza Mela. Multumim frumoasei echipe pentru atmosfera creata, cu siguranta vom reveni cu alte solicitari la echipa Buburuza Mela ori de cate ori vom avea nevoie.

Tania Iutiș

Cu ajutorul echipei “Buburuza Mella” am oferit fetiței nostre un adevărat basm! Foarte receptivi, atenți, adevărați profesioniști și toate acestea la un pret rezonabil. Sunteți bravi. Mulțumim și cu siguranța v-om mai apela pentru următoarele petreceri!

Slavic și Inga Găină

Sâmbăta am avut parte de o mega petrecere în cinstea feciorasului nostru de 8 ani la clubul de distracții Buburuza - Mela! Toți maturii și copiii au rămas încântați de atmosfera calda și distracție la maxim!!!! Anturajul și decorul e ca în poveste! Va mulțumim frumos!!!! Bravo întregii echipe!!!

Olga Podoleanu

O echipa de profesionisti foarte organizata ! La ziua de nastere a fetitei noastre a fost Ana,Elsa si Olaf. Programul a fost atat de interesant si distractiv ca noi parintii ne-am intors de la masa si urmaream cu zambetul pe buze cat de frumos se distrau copii nostri...Nu mai zic de copii care erau atat de fericiti!!! Multumim mult Buburuza Mela! Sunteti foarte tari!

Turcan Liliana

Sunteți o echipă foarte bravo,receptivi și profesioniști!Ați făcut ieri sărbătoarea și mai frumoasă iar copiilor le-ați creat o dispoziție la maxim.Asta pentru că știți să lucrați foarte bine cu ei și pe noi părinții ne-ați dus pe câteva clipe pe valurile copilăriei!!!

Corciun Lena

Tiomka a avut parte de cea mai tare distractie !!! Si totul datorita voua Buburuza-Mela si echipei voastre de animatori. In fiecare an ne bucurati cu personajele voastre colorate si ne faceti sarbatoarea mai frumoasa. Va multumim din suflet pentru totul si va dorim un an cit mai prosper si plin de zimbete si recunostinte din partea clientilor vostri. Un mare si deosebit "Multumesc" din partea familiei noastre!

Vica Toma-Borș

Buburuza-Mela sunteți o echipa minunata, receptivi și va jucati rolurile impecabil. Noi am avut ca personaj Catboy, atât băiețelul meu de 3 anișori, cât și ceilalți copilasi au avut parte de o atmosfera de poveste! Va mulțumim pentru clipele memorabile și pentru faptul ca ne-ați făcut sărbătoarea mult mai colorata!

Stela Untila

Multumesc pentru o petrecere care ne-a intrecut toate asteptarile! Personalul a fost deosebit de amabil si prietenos iar copiii s-au distrat pe cinste (in timp ce adultii au avut timp sa se odihneasca.

CF Chisinau

«Incep cu o enorma multumire pu dra Mihaela si echipa cu care au fost astazi prezenti la sarbatoarea puiului meu la gradinita, BRAVO!!!, o munca de exceptie, cu suflet, pozitivi si emotii de milioane pu copii. Daca ati fi vazut fetele pline de bucurie ale copilasilor, e ceva de nedescris. Recomand aceasta echipa pe merit deplin. Mihaela, va cuprind, datorita dvoastra cum ati preluat comanda, ati avut rabdare sa explicati si sa va acomodati modificarilor noastre, sarbatoarea noastra e reusit pe nota 10+.»

Mariana Gherciu

Sunteți o echipă foarte bravo,receptivi și profesioniști!Ați făcut ieri sărbătoarea și mai frumoasă iar copiilor le-ați creat o dispoziție la maxim.Asta pentru că știți să lucrați foarte bine cu ei și pe noi părinții ne-ați dus pe câteva clipe pe valurile copilăriei!!!

Contacte

Pentru detalii, contactați-ne pe unul din numere indicate sau indepliniți căsuțele din formular, iar noi vă vom contacta în scurt timp

Centru de dezvoltare

Bd.Dacia 6, sec. Botanica, Chișinău

Vedeti pe hartă >>

Comandă acum

Completează formularul și noi te vom contacta