3 Ore Magice

Centru de dezvoltare: Program 3 ORE MAGICE

3 Ore Magice pentru copii si pentru parinti,da-da, ati inteles corect - si pentru parinti

Atit timp cit copiii sunt ocupati in grija unor educatori profesionisti, D-vPentru micutii energici si pentru parintii grijulii, clubul Buburuza Mela a pregatit un program educational si recreativ in spatiul creativ al clubului Buburuza Mela pentru largir

Program intre orele 10.00 - 13.00
1 ora activitati comune
2 ora activitati educative - instructive
3 ora activitati recreative si de relaxare
+gustare (iaurt cu biscuiti)
Program: Luni - Vineri.

Acest program garanteaza invatarea in grup mic si sprijina instruirea individuala si satisfacerea nevoilor individuale ale fiecarui copil datorita numarului scazut de copii din grupe - max 12 copii/gr.
Pretul pentru 3 ore - 150 lei/copil.
Abonament 10 intrari-1200 lei

In fiecare simbata organizam Atelierul Copiilor de la 10.00 - 13.00. Dezvolta creativitatea copilului tau, atelierul copiilor pune la dispozitia copiilor toate materialele de care au nevoie in realizarea lucrarilor. Cu ajutorul atelierului educam gustul artistic, contribuim la formarea unei personalitati echilibrate. Pret 150 lei + o gustare

Testimoniale

Feedback de la clienții noștri

Doresc sa adresez sincere multumiri echipei Buburuza Mela pentru organizarea petrecerii, amenajarea, decor si indeosebi face-painting. A fost foarte interesant si frumos. Un multumesc mare princeselor care au facut ca povestea sa devina realitate. Succese in continuare.

...copii entuziasmati si parinti relexati, multe zambete pe fetele copiilor dar si adultilor, jocuri, dansuri, voie buna, animatori talentati si energici...asta inseamna Buburuza Mela. Multumim frumoasei echipe pentru atmosfera creata, cu siguranta vom reveni cu alte solicitari la echipa Buburuza Mela ori de cate ori vom avea nevoie.

Cu ajutorul echipei “Buburuza Mella” am oferit fetiței nostre un adevărat basm! Foarte receptivi, atenți, adevărați profesioniști și toate acestea la un pret rezonabil. Sunteți bravi. Mulțumim și cu siguranța v-om mai apela pentru următoarele petreceri!

Sâmbăta am avut parte de o mega petrecere în cinstea feciorasului nostru de 8 ani la clubul de distracții Buburuza - Mela! Toți maturii și copiii au rămas încântați de atmosfera calda și distracție la maxim!!!! Anturajul și decorul e ca în poveste! Va mulțumim frumos!!!! Bravo întregii echipe!!!

O echipa de profesionisti foarte organizata ! La ziua de nastere a fetitei noastre a fost Ana,Elsa si Olaf. Programul a fost atat de interesant si distractiv ca noi parintii ne-am intors de la masa si urmaream cu zambetul pe buze cat de frumos se distrau copii nostri...Nu mai zic de copii care erau atat de fericiti!!! Multumim mult Buburuza Mela! Sunteti foarte tari!

Sunteți o echipă foarte bravo,receptivi și profesioniști!Ați făcut ieri sărbătoarea și mai frumoasă iar copiilor le-ați creat o dispoziție la maxim.Asta pentru că știți să lucrați foarte bine cu ei și pe noi părinții ne-ați dus pe câteva clipe pe valurile copilăriei!!!

Mai multe detalii