Club Botanica

Petreceri organizate Clubul Buburuza Mela

Cautati ceva nou,distractiv si in acelasi timp bine organizat?

Un loc de joaca in care copilul dumneavoastra sa se poata bucura si da o petrecere reusita? in orce colt al tarii

La Buburuza Mela, intr-un spatiu vesel si prietenos copilul tau isi poate invita prietenii fie pentru a-si serba ziua de nastere sau ziua numelui,fie pentru a marca un moment foarte important din copilarie. Divertismentul propus de noi este intersectie copii-animatori, face-painting, baloane, confetti, disco, jocuri, concursuri, surprize,cadouri, clowni... zimbet si multa distractie !!! Va asteptam sa va convingeti de frumusetea locatiei si de ospitalitatea noastra. Petrecerile pot fi organizate zilnic de luni pina duminica dupa preferinte si disponibilitatea dumneavoastra in intervalul orar 10 - 20.

O petrecere la Buburuza Mela  include:
     - 3 ore de mega distractie
- invitatii personalizate 
- jucarii si tobogane
- concursuri si jocuri 
        - 2 animatori profesionisti
  - cea mai super discoteca
- cel mai delicios suc
                 - decor pentru masa de sarbatoare 
               - bine-meritatele cadouri pentru 
                                           toti invitatii.
Pret per copil- 200 lei

 

Testimoniale

Feedback de la clienții noștri

Doresc sa adresez sincere multumiri echipei Buburuza Mela pentru organizarea petrecerii, amenajarea, decor si indeosebi face-painting. A fost foarte interesant si frumos. Un multumesc mare princeselor care au facut ca povestea sa devina realitate. Succese in continuare.

...copii entuziasmati si parinti relexati, multe zambete pe fetele copiilor dar si adultilor, jocuri, dansuri, voie buna, animatori talentati si energici...asta inseamna Buburuza Mela. Multumim frumoasei echipe pentru atmosfera creata, cu siguranta vom reveni cu alte solicitari la echipa Buburuza Mela ori de cate ori vom avea nevoie.

Cu ajutorul echipei “Buburuza Mella” am oferit fetiței nostre un adevărat basm! Foarte receptivi, atenți, adevărați profesioniști și toate acestea la un pret rezonabil. Sunteți bravi. Mulțumim și cu siguranța v-om mai apela pentru următoarele petreceri!

Sâmbăta am avut parte de o mega petrecere în cinstea feciorasului nostru de 8 ani la clubul de distracții Buburuza - Mela! Toți maturii și copiii au rămas încântați de atmosfera calda și distracție la maxim!!!! Anturajul și decorul e ca în poveste! Va mulțumim frumos!!!! Bravo întregii echipe!!!

O echipa de profesionisti foarte organizata ! La ziua de nastere a fetitei noastre a fost Ana,Elsa si Olaf. Programul a fost atat de interesant si distractiv ca noi parintii ne-am intors de la masa si urmaream cu zambetul pe buze cat de frumos se distrau copii nostri...Nu mai zic de copii care erau atat de fericiti!!! Multumim mult Buburuza Mela! Sunteti foarte tari!

Sunteți o echipă foarte bravo,receptivi și profesioniști!Ați făcut ieri sărbătoarea și mai frumoasă iar copiilor le-ați creat o dispoziție la maxim.Asta pentru că știți să lucrați foarte bine cu ei și pe noi părinții ne-ați dus pe câteva clipe pe valurile copilăriei!!!

Mai multe detalii